Alla inlägg den 12 juni 2014

Av malin - 12 juni 2014 18:42

Idag så provsmakade marcus också 2 produkter från änglamark. Det var rostad lök och ketchup och dom fick bra betyg det slank ner utan problem. Självklart smakade vi också dom.


Rostade löken tyckte vi så här om: God och smakrik mycket smak av lök! Väldigt god! Marcus ville in te sluta att äta den.


Ketchupen: Bästa Ketchupen vi har ätit så från och med nu blir det Änglamark ketchup hemma hos oss. Mycket smak av tomat och inte så söt som ketchup kan vara annars.


   

Av malin - 12 juni 2014 16:55

Den här veckan har gått för fort. Har hänt mycket på jobbet.

I måndags var det en vanlig dag men i tisdags var det sommar fest så klockan 8 på morgonen började vi att dekorera tårtorna till eftermiddagen grädde och jordgubbar till 25 stycken tårtor det tog tid vi var klara till 10 då var det genrep av sången inför eftermiddagen. Festen gick bra och jag tror att föräldrarna var nöjda och glada och tårta ja det fick vi en massa kvar av.

Igår hade jag stägning på förskolan men idag var det öppning och då slutar jag 14:30 då fick marcus gå hem innan 15 vilket är underbart att få hämta honom tidigt. Imorgon är det fredag.


På lördag ska vi hjälpa min svägerska och hennes familj med flytten från svärmor till egen lägenhet!

På söndag är det tvätt stuga blä!



Av malin - 12 juni 2014 16:52

Nu har vi provsmakat valnötterna från blogbagen från änglamark och så här tycker vi: Dom godaste valnötterna vi har ätit lite saftiga och mycket nöt smak. Många tummar upp för dom.


 

Ovido - Quiz & Flashcards