Alla inlägg den 11 april 2016

Av malin - 11 april 2016 12:12

Igår när vi kom hem från stor handling i Uppsala så hängde en krya på dig present på dörren till Marcus, det var från hans bästa kompis Simon. Marcus blev så glad och mitt mamma hjärta värmdes rejält.

Tack snälla Simon och mamma Tina. Han vart så glad. 

Om ni är i Sigtuna någon gång så måste ni besöka Rost och Russin en underbar butik för alla åldrar. Här är adressen till deras hemsida http://www.rostochrussin.se/


   

Av malin - 11 april 2016 12:04

I fredags var Marcus ledig från förskolan och följde med mig och Maximiliam till öppna förskolan. Marcus sitter och åker kanan inne där hur fint som helst och helt plötsligt skriker han bara hysteriskt rakt ut och tårarna bara sprutar. Han kryper snabbt upp i mitt knä och säger att han har ont i lilltån. När han lugnar sig är tån svullen och röd men han vill inte hem utan kryper och leker. På vägen hem haltar han men klagar inte 1 enda gång på att det gör ont. På bussen kollar jag tån och den börjar att bli lite lätt blå. Hemma äter vi lunch och efter det så klagar Marcus på att det gör mer ont, kollar då tån igen och den är mer svullen och mer blå.

Ringer Marko som är på jobbet och vi bestämmer att han kommer hem och vi åker till akuten och röntgar tån och ja en liten fraktur på lilltån så stöd bandage och vila några dagar så blir den bra.

Det är ca 6 månader sen han ramlade ner från våran säng och fick en spricka i lilltån på andra foten.


     

Ovido - Quiz & Flashcards